Kalp ve Damar Cerrahisi Müdahalesi

Hastanemize 112 tarafından sevk edilerek gelen 23 yaşındaki hasta yapılan müdahaleler
sonucu hayata tutundu. Olayla ilgili konuşan
Hastanemiz Kalp ve Damar Cerrahisi Hekimlerinden Uzm. Dr.  Levent ÜNVER "

23 yaşında olan hastaya batından bıçaklanma gerekçesiyle dış merkezde batın ameliyatı yapılmış, operasyon sonrası dönemde ciddi kanama bulunmamış, daha sonra hastanın durumu kötüleşmeye başlamış ardından hastaya BT ve Anjiyografi işlemleri yapılmış, Aort Yaralanması ve ciddi kanama tespit edilmiş, ardından merkezimize 112 tarafından sevk edilmiş, kan değerleri yaşam ile bağdaştırılamayacak kadar düşük şekilde anjiyoya alınıp hızlı şekilde Stent takılarak yaralanma onarıldı, sonraki süreçte hastanın klinik durumu hızlı bir şekilde pozitife seyretti."

İlgili habere konu olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzman hekimlerimizden diğerleri olan Sayın Emrecan MERMİ ve Sayın Ferhat İkbali AFŞAR'a da başarılarının devamını diliyoruz.