Hastanemiz ve Ankara Kalkınma Ajansı Arasında Proje Destek Sözleşmesi İmzalandı.

Hastanemiz ve Ankara Kalkınma Ajansı Arasında Proje Destek Sözleşmesi İmzalandı

Hastanemiz Tarafından Hazırlanan  ''Sağlık Çalışanları ve Hasta Yönünden Sağlık Hukukuna Bütüncül Yaklaşım Eğitimi'' Projemiz Destek Almaya Hak Kazanmıştır.

4k.jpg

T.C. Sağlık Bakanlığı Ankara Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi Tarafından  Ankara Kalkınma Ajansına Sunulan Proje Kabul Edilmiştir.

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan 2018 Yılı 3. Dönem Teknik Destek Programı Öncelikleri   arasında olan Sosyal Yenilik, Sosyal Girişimcilik ve Sosyal Kalkınma Ekseni; Sosyal Sorunların Çözümüne Destek Olacak Yenilikçi Girişimlerin Geliştirilmesine Yönelik Eğitimler kapsamında hastanemizce başvurusu yapılan Sağlık Çalışanları ve Hasta Yönünden Sağlık Hukukuna Bütüncül Yaklaşım Eğitimi” başlıklı projemiz kabul edilmiş olup, destek almaya hak kazanmıştır.

9k.jpg

Sözleşmeyi  Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği Uzmanı Nedim SÖZEN  ile Hastane Başhekimimiz  Dr.Öğr.Üyesi Dilek DÜLGER, Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ( TÜRAVAK) Başkanı Av. Mustafa Kemal HAKİMOĞLU ve Başkan Yardımcısı Av. Kaya YELEK imzalamış olup hastanemiz  İdari Mali İşler Müdürü Mehmet KAYA,  Proje Yürütücüsü Nurhan KELEŞ ve Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ( TÜRAVAK) Eğitim Sorumlusu Günay TEPEKÖY hazır bulunmuşlardır.

11k.jpg

Proje kapsamında; hastanemiz hizmet sunum sürecinde kalite ile  kurumsal kapasiteyi geliştirmek amacıyla ve malpraktis, hasta şikayetlerinin azaltılması, çalışan ve hasta güvenliği memnuniyetinin  artırılması, hastanemizin cazibe merkezi ve marka haline getirilmesi, bütüncül ve insan odaklı sağlık hizmet sunumu sağlanması için eğitime seçilecek olan multibranş hedef grup; Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’nın ( TÜRAVAK)  Sağlık Hukuku İleri Eğitim Sertifika Programı doğrultusunda,  Teknik Destek Projesi kapsamında “ Sağlık Çalışanları ve Hasta Yönünden Sağlık Hukukuna Bütüncül Yaklaşım Eğitimi” alacaktır. 4 gün 28 saat sürecek olan eğitim programı; hastanemiz eğitim salonunda yüz yüze eğitim, tartışma ve olgu sunumu şeklinde gerçekleşecektir. Eğitim sonunda katılımcılar sertifika sahibi olacak ve ‘Bilirkişilik’ yapabileceklerdir.

13k.jpg

Ankara Kalkınma Ajansına sunulan “ Sağlık Çalışanları ve Hasta Yönünden Sağlık Hukukuna Bütüncül Yaklaşım Eğitimi” Teknik Destek Projesinin hayata geçirilme süreci başlamıştır.

Habere ait detaylı fotoğraflara bağlantıdan ulaşabilirsiniz.