29 Mayıs Devlet Hastanesi

Opr. Dr. Feray YILDIRIM AYDIN

Güncelleme Tarihi: 31/01/2018

Opr. Dr. Feray YILDIRIM AYDIN

04/03/1970 Tarihi Kars doğumlu hekim 1993 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi tıp fakültesinden mezun olmuştur.
1994 senesinde İstanbul Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi ihtisas eğitimine başlamış ve 1998
yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimini tamamlamıştır.
Antalya Kaş Devlet Hastanesinde, Ankara Beypazarı Devlet hastanesinde ve Ankara Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışmıştır.
Batman Kozluk Devlet Hastanesinde Sağlık grup başkanlığı görevini ifa etmiştir.
Amasya Şerafettin Sabuncuoğlu Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev almıştır.
Bingöl Karlıova Devlet Hastanesinde ve Malatya Arapgir Devlet Hastanesinde Başhekimlik makamını temsil etmiştir.
2018 yılında ise Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı görevine başlamıştır
kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.