Hastanemizde 696 Sayılı KHK İle Sürekli İşçi Kadrolarına Geçiş Yapan Personelimize Yönelik Kutlama Programı Düzenlendi.
31 Temmuz 2020

Hastanemizde 12 Nisan 2018 Tarihinde 696 Sayılı KHK İle Sürekli İşçi Kadrolarına Geçiş Yapan Personelimize Yönelik Kutlama Programı Düzenlendi.

IMAG1516.jpg

Program Hastanemiz personelleri adına V.H.K.İ. Ömer Faruk Bayram tarafından yapılan konuşmayla başladı.

IMAG1521.jpg

Daha sonra kürsüye gelen Hastanemiz Başhekimi Sayın Yrd. Doç. Dr. Dilek DÜLGER yapmış olduğu konuşmada Yardımcı Hizmetler Sınıfına Tabi Personellerin Sağlık Tesisleri adına
önemine vurgu yaptı.

IMAG1541.jpg

Programa Personellerimizin elbirliğiyle gerçekleştirdiği pasta kesimiyle devam etti.

IMAG1548.jpg

Fotoğraf çekimiyle noktalanan programa ait görsellere buradan ulaşabilirsiniz