Hastanemizde Emzirme Haftası Bilgilendirme Standı Açıldı.
03 Ekim 2024

1-7 Ekim Emzirme Haftası dolasıyla hastanemizde bilgilendirme standı açıldı.

Hastanemiz, Emzirme Haftası etkinlikleri çerçevesinde, annelerin ve bebeklerin sağlığını desteklemek amacıyla bilgilendirme standı açıldı.. 1-7 Ekim tarihleri arasında emzirme haftası dolayısıyla kurulan stantta, emzirmenin önemi ve sağlık faydaları hakkında değerli bilgiler sunmayı hedeflemektedir.

Bu yılki temamız “Açığı kapatmak: Herkes için emzirme desteği.” olarak belirlenmiştir. Standımızda uzman hemşirelerimiz, emzirme teknikleri, annelerin sağlığı ve bebeklerin gelişimi konularında bireysel danışmanlık hizmeti verildi. Katılımcılara, emzirmenin önemi, doğru teknikler ve karşılaşılabilecek zorluklar hakkında bilgi içeren broşürler ve eğitim materyalleri dağıtıldı.

Hastanemiz Çocuk Poliklinik katında kurulan standı, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Dilek Dülger, Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Karakoç, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Mehmet Kaya, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Deniz Delikkaya, hastanemiz personelleri , hasta ve hasta yakınları ziyaret etti.

• emzirme 2024 1
  • emzirme 3