Hastanemizde Fotoğraf Yarışması Katılım Şartları
31 Temmuz 2020

Duyuru.jpg

“Her Dem Muhabbet Her Dem Sağlık’’ Konulu Fotoğraf Yarışmamız Başlıyor.

Fotoğrafını Çek Yarışmaya Katıl, Hem Eğlen Hem Kazan

YARIŞMA ŞARTLARI

1. Katılımcılar yukarıda belirtilen konu ve amaç çerçevesi içerisinde anlatım biçiminde özgürdür.
  2. Fotoğraflar cep telefonu ve fotoğraf makinası kullanılarak serbest formatta çekilebilir
  3. Her katılımcı en fazla 5 (beş) adet eserle yarışmaya katılabilir.
  4. Yarışmaya gönderilecek fotoğrafın yapısı değiştirilmemiş olmalıdır. Birden fazla fotoğrafın montajıyla oluşturulan fotoğraflar, photoshop gibi fotoğraf düzenleme programlarıyla başkalaştırılmış fotoğraflar, fotoğrafın orijinalinde olmayan herhangi bir objenin eklenmiş veya var olan objelerden herhangi birisinin çıkarıldığı fotoğraflar yarışmaya kabul edilmez.
  5. Yarışma fotoğraflarının olduğu dosyaya rumuz ismi verilerek yarışmacının adı soyadı ve iletişim numarası ile birlikte son katılım tarihi 15 Nisan 2019 mesai saati sonuna kadar büyük ebat baskılara uygun şekilde bir CD veya DVD’ye kaydedilip, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Rana ÇİTİL’e teslim edilmeli yada e-mail olarak 29mayisdh@gmail.com adresine gönderilmelidir.
  6. Kesme (yeniden çerçeveleme/crop’lama), renk, kontrast, ışık düzeltmeleri gibi basit müdahaleler abartılmamak koşuluyla yapılabilir.
  7. Yarışma adayı fotoğraflar jüri tarafından ön eleme yapılarak seçilen 20 fotoğraf hastanemiz WEB sayfası üzerinden hastane çalışanlarımız tarafından değerlendirilecektir.
  8. Dereceye giren ve sergileme alan eserlerin kaliteli ve büyük boyutlarda baskıya olanak tanıması için fotoğrafların; baskıya uygun şekilde gönderilmesi gerekmektedir.
  9. Yarışma sonunda ilk 3 dereceye giren fotoğraf sahiplerine ödül verilecek ön elemede jürinin seçtiği 20 fotoğraf sergilenecektir.

Son Katılım Tarihi: 15 Nisan 2019

Jüri Ön Değerlendirme: 18 Nisan 2019

WEB Sayfası Oylama: 22-28 Nisan 2019

Sergi Açılış ve Ödül Töreni: 29 Nisan 2019

Yer: Konferans Salonu

NOT: 20 Fotoğraf Jüri Tarafından Seçilecek ve 22-28 Nisan 2019 Tarihleri Arasında Tüm Hastane Personelinin Oylaması İçin WEB Sayfasında Yayınlanacaktır.