Obezite Merkezi Hastalarımıza İlk Bilgilendirme, Motivasyon ve Tanışma Eğitimini Tamamladı
31 Temmuz 2020

Obezite Merkezimizin ilk motivasyon ve tanışma toplantısı hastanemiz konferans ve  eğitim- aktivite salonunda 05 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:00’de hastane Başhekimimiz Dr. Öğrt. Üyesi Dilek DÜLGER, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Feray AYDIN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Deniz KAVUNCU, İdari Mali İşler Müdür Yardımcıları Aytekin SADAY ve Ayşe YILDIRIM  Obezite Merkezi ekibi;  Sorumlu Doktoru Uzm. Dr. Atacan ARAS, Halkla İlişkiler görevlisi  Zeynep ŞEN, Diyetisyen Saliha ÇORUMLU SAĞLAM, Psikolog Yasemin BİLGİN, Arzu HAYIRLI,  Fizyoterapist Aydanur TOGAY, Hemşire/ Yaşam Koçu Emel TUNCEL KAYIKCI’nın katılımıyla gerçekleşti.

Obezite Merkezi'nin ilk toplantısında konuşan hastane başhekimimiz Dr. Öğrt. Üyesi Dilek DÜLGER merkezimizde  hastalarımızın bir  bütün olarak ele alındığını, önemli bir halk sağlığı sorunu olan obeziteye karşı multidisipliner yaklaşarak hastalarımızın kilolarından kurtulup sağlıklı bir yaşama adım atmaları için her türlü çabayı göstereceklerini belirtti.

Mart 2019’da faaliyete başlayan merkezimize toplamda 44 hasta kabul edilmiş olup modül eğitimlerine başlamışlardır.

• 1.jpg
  • 2.jpg