‘‘Covid-19 Pandemisinde Adölesanlarda Sağlıklı Beslenme Ve Fiziksel Aktivite Eğitim Projesi’’ Sona Erdi
05 Mart 2021

Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi tarafından yürütülen ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Covid-19 Pandemisinde Adölesanlarda Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite Eğitim Projesi”nin kapanışı 14 Şubat 2021 tarihinde Uzaktan Eğitim Yolu ile Microsoft Teams Üzerinden Gerçekleştirildi.

Ankara Kalkınma Ajansı’nın desteklediği ve Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi’nin yürüttüğü “Covid-19 Pandemisinde Adölesanlarda Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite Eğitim Projesi”nin kapanış toplantısı 14 Şubat 2021 tarihinde proje eğitim sunumlarının sonunda uzaktan eğitim yolu ile Microsoft Teams Üzerinden online olarak gerçekleştirildi.

Proje Yazarı Nurhan KELEŞ; Teknik Desteklerinden dolayı Ankara Kalkınma Ajansına ve yetkililerine ve proje çalışmalarına her zaman destekleyen başhekimimiz Doç Dr. Dilek DÜLGER ve  Prof. Dr. Nevin ŞANLER olmak üzere destekleyen herkese teşekkürlerini ileterek konuşmasında projede yer alan Milli Eğitim Bakanlığı nezdindeki okullardan hedef grup olarak seçilen öğretmenlerimizle birlikte projenin yaygınlaştırılacağının altını çizerek projeye ilişkin kazanımlar hakkında bilgilendirme yapmıştır.

Sayın Milli Eğitim Bakanımızın eşi Rana SELÇUK hanımefendi Milli Eğitim Bakanlığına bağlı  okullarla birlikte projede yer almaktan duydukları memnuniyeti ileterek projenin eğitim konularının yaygınlaştırılması gerektiğini bu tür projelere  her zaman destek olacaklarını  iletmişlerdir.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eyüp SARI konuşmasında özellikle adölesanlarda sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite konusunda önemli katkı sağlayacağını ve sağlık hizmeti sunan diğer hastaneleri de kapsadığını belirterek projede yer almaktan duydukları memnuniyeti belirtti ve projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Ankara Medipol Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nevin ŞANLIER konuşmasında;  obezite ile mücadele konusunda 29 Mayıs Devlet Hastanesi ile birlikte geçen yıl yetişkin obezitesi ile ilgili proje gerçekleştirildiğinin, bunun ikinci proje  olduğunu belirterek bu tür projelerde yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek projenin  eğitim programının; farklı alanlarında hizmet veren uzmanların bilgi ve deneyimleri gerçekleştirildiğini belirtip başta Ankara Kalkınma Ajansı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi Başhekimi ve proje yürütücüsü Doç Dr. Dilek DÜLGER konuşmasında; Projeye verdikleri destekten dolayı başta Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Zekai EFEOĞLU ve Uzman Tuğçe RODOPLU’ya ,  projeye destek veren Ankara İl Sağlık Müdürlüğüne, projenin yazarı Nurhan KELEŞ’e,  dersleri anlatan  eğitmenlere projeye destek sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ederek yeni proje ve eğitimlerde buluşmak temennisiyle kapanış toplantısı sona erdi.

• 0-Kapanış.jpg