Obezite Merkezi Motivasyon Eğitimi Yaptı
27 Aralık 2023

Hastanemiz konferans Salonunda gerçekleşen 2023 yılı son motivasyon eğitimine Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Dilek Dülger ve Obezite Merkezi yöneticileri  katıldılar.
Başhekimimiz Doç. Dr. Dilek Dülger yaptığı konuşmada; “obezite merkezimizde verilen eğitimlerin bir bütün olarak ele alındığı, önemli bir halk sağlığı sorunu olan obeziteye karşı multidisipliner yaklaşımla hastalarımızın kilolarından kurtulup sağlıklı bir yaşama adım atmaları için her türlü çabayı göstereceklerine inanıyorum” dedi.

Obezite Merkezi danışanları ve yakınlarının katıldığı eğitimin sloganı “ bilgilerimizi tazeleyip, sürdürülebilir yaşam tarzı değişikliğinde yeni yıl hedeflerimizi birlikte belirledik, ‘’kaybedeceğimiz tek kayıp sağlıkla verdiğimiz kilolarımız olması dileklerimizle, yeni yılda enerjimiz değil kilolarımız eksilsin’’  şeklinde oldu.

Obezite Merkezi 2023 yılı son Motivasyon Eğitimine, Koordinatör Zeynep Şen, Obezite Merkezi Birim Sorumlusu Nurhan Keleş, Diyetisyen Saliha Çorumlu Sağlam, Hemşire Semra Kazgan, Fizyoterapist Aydanur Togay katıldılar.