14 Mart Tıp Bayramını Kutladık
14 Mart 2024

Hastanemizde 14 Mart Tıp  Bayramı düzenlenen program ile kutlandı.

Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi Ailesi Olarak,1919 yılında işgali protesto etmek için bir araya gelen tıbbiye öğrencilerinin vatan savunma hareketi olarak başlattığı 14 Mart Tıp Bayramı’nı birlik ve dayanışma duygularıyla kutladık.  Program, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ,Aziz şehitlerimiz ve kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımız anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Hastane Başhekimiz Doç. Dr. Dilek Dülger’in konuşması ile başladı.

Hastanemizde görev yapan hekimlere günün anısına hediyeleri takdim edildi.  Daha sonra hastane yönetimimiz tarafından hastanemizin “En yaş almış ve En genç hekimlerine” plaket verildi.
Program, hastanemiz emekli hekimlerinden Uzm. Dr. Turgay Memişsevil’in keyifli müzik dinletisi ile son buldu.

Hastanemizde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı programına Başhekim Yardımcımız Dr. Mehmet Karakoç, İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Kaya, Sağlık Bakım Hizleri Müdürü Deniz Delikkay, Müdür Yardımcısı Necdet Şener, hastanemiz hekimleri ve çalışanları katıldılar.

Var gücüyle çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.