Ebe ve Hemşireler Günü Coşkuyla Kutlandı
07 Mayıs 2024

Hastanemizde Ebe ve Hemşireler Günü yoğun katılımla ve coşkuyla kutlandı.

Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanemiz, Konferans Salonunda düzenlenen programın açılış konuşmasını Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Deniz Delikkaya yaptı. Yaptığı konuşmada ebe ve hemşirelik mesleğinin önemine dikkat çeken Delikkaya, hastanemizdeki tüm ebe ve hemşirelere, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek meslek hayatından anekdotlar paylaştı. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen programda söz alan Başhekimimiz Doç. Dr. Dilek Dülger ise konuşmasında ebelik ve hemşirelik mesleğinin kutsal olduğunu dile getirdi.

İlk Çığlıktan, Son Nefese Sağlığın Emekçileriyiz... Ebeyiz ! Hemşireyiz! sloganı ile  düzenlenen programda, Hastanemizin en kıdemli hemşiresi Dilek Akyürek Koca ve en genç ebe Gül Yalçın'a onurluk takdimi yapıldı. Programın en renkli, bölümü olan bilgi yarışmasında ise ebe ve hemşireler beyaz masa ve kırmızı masa da yarıştılar. Bilgi yarışması beraberlikle sonuçlanması sonrası yarışmacılara hediye takdimi yapıldı.

Ebe ve Hemşireler günü kutlama programı Başhekimimiz Doç. Dr. Dilek Dülger'in, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Deniz Delikkaya'ya günün anısına çiçek takdimi ile sona erdi.  Programa Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Karakoç, İdari ve Mali işler Müdürü Mehmet Kaya, Müdür Yardımcısı Necdet Şener hastanemiz ebe ve hemşireleri ile çalışanlar katıldılar.

• ebe2
  • ebe 1